TURISTIČKA AGENCIJA SABRA


Poštovani putnici i kolege,
obaveštavamo Vas da turistička agencija SABRA TRAVEL i u ovom teškom periodu za turizam posluje uobičajeno, iako su putovanja u inostranstvo veoma ograničena, čak i onemogućena prema većini destinacija. Vaša zamenska putovanja nisu dovedena u pitanje i u svemu ćemo poštovati Uredbu Vlade RS vezanu za ova pitanja. Našu ponudu za ZAMENSKA PUTOVANJA, kao i ostale programe ćemo objaviiti u trenutku kada se za to budu stekli uslovi, odnosno kada budemo u mogućnosti da definišemo sve uslove iz programa putovanja sa našim ino partnerima u svim bitnim elementima, a koji se tiču raspoloživih smeštajnih kapaciteta, prevoza, smena i svih drugih uslova. Naročito je potrebno da se ustanove i znaju precizna pravila koja će važiti za pojedine zemlje, vezano za restrikcije i način putovanja, odnosno tranzita, ulaska i boravka u tranzitnoj, odnosno odredišnoj zemlji.

Bez obzira na recesiju i teško materijano stanje turističkih agencija i njenih zaposlenih, smatramo da bi objavljivanje programa za sezonu 2021., pa samim tim i ponuda za realizaciju zamenskih putovanja, kao i prodaja novih turističkih aranžmana, pre nego što pravila putovanja budu poznata ili bar u većoj meri izvesna, bilo neodgovorno i kontraproduktivno. Pored naših budućih obaveštenja ovim povodom, možete i u medijima pratiti tok bilateralnih razgovora YUTA-e, naših zvaničnika i predstavnika pojedinih zemalja o protokolima za putovanje u odredjene zemlje poput Grčke, Turske, Crne Gore, Egipta, Bugarske itd. U skladu sa ishodom tih razgovora, nadamo se skorim konstruktivnim i konkretnim brzim rešenjima. Do tada, naša agencija sa posebnom pažnjom preduzimaju sve aktivnosti kako bi što kvalitetnije pripremila predstojeću sezonu kojoj se radujemo isto koliko i svi naši putnici.

Naglašavamo još jednom, SABRA TRAVEL sa svojim tridesetogodišnjim iskustvom u turizmu, u ovoj do sada nezabeleženoj situaciji, postupa oprezno i savesno, prevashodno štiteći interese svojih putnika i partnera.

Srdačan pozdrav i nadamo se skorim putovanjima ka našim omiljenim destinacijama. SABRA, 100% ODMORAKTUELNE PONUDE:

Zimovanje 2021.

Planine u regionu: Kopaonik | Stara Planina | Jahorina
Bugarska: Bansko | Borovec | Pamporovo

Egipat Hurgada - novembar 2020/mart 2021.

Ponuda 1 - novembar/decembar 2020.: Hurgada
Ponuda 2 - novembar 2020/mart 2021.: Hurgada

Krstarenje kruzerima 2021.-MSC, Costa, Royal Carribean...

20 kompanija, sa više od 200 krstarenja po celom svetu: Mediteran, Karibi, Aljaska, Australija...


Pridružite nam se i proverite zašto smo jedan od dva najposećenija sajta turističkih agencija u Srbiji...

izvor: Google Analytics


Plaćanje na 6, 12 ili 24 rate
bez kamate, karticom MASTERATAobavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza aranžmana...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club
Novosti
Video prezentacija
Yuta standardi i
zaštita potrošača

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT 
   
Sabra - video prezentacija / sertifikat Prijatelji sajta:
Radio Novosti
Sajt je poslednji put ažuriran:
02.03.2021.
Od 01. februara 2008,
Vi ste posetilac broj:
   
Sabra nastoji da bude što preciznija u opisu svih aranžmana i njegovih sadržaja u katalogu, programu putovanja i internet prezentaciji, ali ne može garantovati da su svi opisi kompletni, bez grešaka i naknadnih lokalnih izmena o kojima nije obaveštena. Molimo Vas da sve informacije objavljene na sajtu, proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.
Za sve usmene informacije i dogovore, koje nisu u skladu sa programom putovanja, opisima, fotografijama i cenovnikom, bilo sa posrednikom u prodaji, bilo sa zaposlenima u samoj agenciji,
agencija Sabra travel ne snosi odgovornost i one moraju biti posebno unete u ugovor o putovanju (pogled, spratnost, sedišta u autobusu i slično).
Sve cene u eurima, navedene u programima putovanja publikovanim na sajtu, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3.,
 kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Naslovna | Letovanje 2020 | Zimovanje 2019/2020 | Doček Nove godine 2019 | Gradovi Evrope 2020 | Daleke destinacije 2020 | Krstarenja 2020 | Wellness & Spa