:: Letovanje 2021 / Leto 2021 :: Grčka ::
 

LETOVANJE JONSKA OBALA

Sivota se nalazi izmedju Parge (20 km) i Igumenice (30 km). Do ovog prelepog, poznatog letovališta, stiže se veoma lako i brzo, za manje od 3 sata novim autoputem od grčke granice (Egnatia Odos). Sivota je smeštena i ušuškana u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. To je prlepo, staro ribarsko selo, a sada moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafića… Uz obalu je lepo šetalište koje okružuje luku i marinu za jahte. Pored pravog odmora i kupanja u besprekorno čistom moru na nekoliko desetina prelepih skrivenih plaža, arhipelag je zajedno sa jonskim ostrvima pravi raj za nautičare. Blizina Parge i Igumenice pruža mogućnost za aktivan odmor, izlete na Krf, Paksi, Itaku, Lefkadu, šoping...
Plataria je malo letovalište, smešteno u zalivu izmedju Igumenice i Sivote. Pored male ribarske luke i šetališta pored mora sa centralnim malim trgom, ima prelepu, pretežno peščanu, dugu plažu, idealnu za porodice i sve one koji vole čisto, toplo i plitko more. Letovalište predstavlja idealnu polaznu tačku za obilazak glavnog komercijalnog centra regije, Igumenice, ali i poznatih letovališta u okolini (Sivota, Parga, Vrachos Beach, pa i ostrva lefkade).
Perdika žiopisno tradicionalno grčko selo i nalazi izmedju Parge (20 km) i Sivote (12 km). Plaža Karavostasi na kojoj se nalaze naši hoteli je oko 5 kilometara ispod Perdike. Pored pravog odmora i kupanja u besprekorno čistom moru na jednoj od najlepših grčkih plaža (oko dva kilometra duga), lokalitet pruža mogućnost uživanja u prelepoj okolini i prirodi sa dugim šetnjama uz more ili kroz šumu i maslinjake.
Parga je “kompletno” letovalište i u njoj svako može pronaći nešto za sebe: gradska luka, dugačko šetalište uz more, dve gradske plaže, velika Valtos plaža u neposrednoj blizini grada, mnogo malih skrivenih plaža u malom skupu ostrva u zalivu, stara gradska tvrdjava iz XIV veka, izbor mnogobrojnih izleta (krstarenje, Krf, Paxi, Albanija, Igumenica, Lefkada, obližnji manastiri i crkve..., nezaboravan zalazak sunca... 
Vrachos Beach se nalazi na pola puta izmedju Parge (35 km) i Preveze (35 km), na obali jonskog mora. Vrachos Beach je smešten na prelepoj, preko dva kilometra dugoj peščanoj plaži. Pored lepog  šetališta pokraj plaže, nalazi se veliki broj kafića, klubova i odličnih ribljih taverni i restorana.
Kanali  Poslednjih godina sve poznatije letovalište medju našim turistima koji vole jonsku obalu i prelepe plaže izmedju Sivote i Lefkade. Plaža je dugačka preko 10 kilometara i pretežno je peščana, pomešana sa sitniom šljunkom. Ulaz u more je peskovito-šljunkovit ali i sa stenovotim delovima. Kanali je udaljen od Parge oko 50 kilometara, od Lefkade oko 65, Preveze manje od 15 i od Vrahos Beach-a manje od 20 kilometara. Letovalište Kanali je za svaku preporuku porodicama za miran i tih odmor, kao i parovima sa prijateljima.

Sve cene hotelskih usluga i sadržaja navedene u opisima, a ne u cenovniku (izvor: hotelski i sajtovi grčkih turoperatora) su podložne promeni, na šta agencija ne može imati uticaja. Svi opisi, fotografije i podaci o hotelima su preuzeti sa zvaničnih sajtova hotla i/ili dobijeni od lokalnih partnerskih agencija preko kojih se rade rezervacije. Agencija ne može biti odgovorna ukoliko su neki opisi, fotografije i podaci nepotpuni, naknadno promenjeni ili pogrešni.
Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija najčeše do 48 sati po uplati ili duže, do odgovora hotela. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća ili se radi novi upit pod tada važećim, eventualno novim uslovima prodaje.
 
Sve cene su publikovane kao jednistvene prodajne cene
za odabrani program putovanja.
 
Izaberite hotel:

Plataria

 

Plataria Seaside
Resort 3*

Sivota

Albatros 3*

Filakas 3*

Mega
Ammos 3*

Sivota
Hotel 4*

Sivota
Diamond 5*

 

Parga

 

Parga
Beach 4*

Vrachos Beach/Loutsa (Preveza)

Olympiada 3*

V-del Mar 3*

Ligia (Preveza)

 

Dimitra 3*

Kanali/Kastrosikia (Preveza)

Kanali
Beach 3*

Poseidon
Beach 3*

Ionian
Theoxenia 4*

 obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

JONSKA OBALA:

Mapa regije 1
Autobuski prevoz
Osiguranje (i vize)

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT