:: Wellness & Spa :: Banje u Srbiji ::
 

BANJE U SRBIJI

 

Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji i tradicionalno vrlo privlacan turistički centar za odmor i rekreaciju. Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, oko 200 km južno od Beograda. Klima je umereno kontinentalna. Uticaj obližnjih planina daje mikro klimi Vrnjačke Banje poseban karakter i čini je veoma prijatnom. Leta su umereno topla sa svežim jutrima i vecerima, a zime su snegovite i bez oštrih mrazeva. Srednja godišnja temperatura je 10,5°C, a srednja letnja 20°C. Vrnjačka Banja ima veoma dugu lečilišnu tradiciju. Na Vrnjačkom toplom mineralnom izvoru u vremenu od II do IV veka Rimljani su izgradili svoje lečilište i oporavilište AQUAE ORCINAE.
OPISI HOTELA:
Hotel FONTANA se nalazi u centru Vrnjačke Banje na samo par koraka od čuvenog Vrnjačkog Vrapca. Kapacitet hotela Fontana je 450 ležaja, a ima renovirane, nerenovirane sobe i apartmane, restoran, aperitiv bar, kao i sopstveni parking prostor za gotste sa automobilom.
Renovirane sobeimaju kompletno nove sanitarije, nameštaj, TV, a Većina je opremljena i frižiderima. Nerenovirane sobe imaju kupatila, a samo neke su opremljene TV aparatima. Svi apartmani imaju novi nameštaj, TV,frižider, a sastojese iz dve sobe: spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj, i dnevnog boravka u kome se nalaze trosedi i dvosedi na razvlačenje. Kupatila u apartmanima su kompletno nova.
Hotel ZVEZDA se nalazi na samoj promenadi u centru Vrnjačke Banje, nedaleko od Vrapca. Zvezda hotel sadrži 200 ležaja u sobama, poluapatmanima i apartmanima, dva restorana (pansion sala i kristalna dvorana), aperitiv bar, menjačnicu, frizerski salon, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, internet kutak, letnju terasu sa pogledom na promenadu, parking i sportski centar koji obuhvata teretanu, zatvoren bazen, saunu, kuglanu, stolove za stoni tenis i bilijar… Sve sobe imaju kupatilo, TV, a većina ima terasu.
Hotel BREZA se nalazi u najužem centru Vrnjačke Banje, okružen cvetnim alejama i zelenim parkovskim površinama, u neposrednoj blizini nadaleko poznatih termomineralnih izvora. Gostima je na raspolaganju klimatizovani restoran, terasa, poslastičarnica sa terasom i pogledom na banjsku promenadu, aperitiv bar, zatvoreni bazen, sauna, sala za stoni tenis, letnja bašta sa šankom i fontanom, diskoteka, igralište za decu. Hotel ima 152 sobe. Sve sobe imaju TV (domaći i satelitski kanali), moderna kupatila (duboke kade, bide), telefone sa direktnim biranjem. Od ukupnog broja soba polovina ima mini frižider, a trećina soba je opremljena mobilnim klima uređajem. Pogled iz soba je na promenadu, banjski park ili planinu Goč. Objekat ima šest spratova sa dva moderna lifta.

 
cena na upit
 
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)
Organizator putovanja je SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora
 
 
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT