:: Letovanje 2021 / Leto 2021:: Grčka ::
 

LETOVANJE PELION

Na svega 260 kilometara od grčke granice, autoputem se stiže do Volosa, glavnog grada i luke poluostrva Pelion. Tačnije, od Volosa, preko Kala Nere prostire se Pelion, jedno od najvećih i najlepših grčkih poluostrva. Pored nepreglednih maslinjaka i šuma rasutih po obroncima i planinama, bezbroj plaža i tradicionalnih grčkih primorskih sela, na Pilionu se nalaze i poznati grčki ski centri i planinski kompleksi sa nekoliko izvanrednih hotela. Poluostrvo stvara veliki zaliv Pegastikos u kojem se nalazi i nekoliko ostrvaca sa ribarskim selima, manastirima i plažama. Okružuju ga ostrva Evia i Skiatos, a sa njegovih vrhova se lako mogu videti Halkidiki i Sveta Gora sa Atosom. Pilion zaista predstavlja pravo mesto da se doživi tradicionalna Grčka, pomalo uspavana i zaboravljena od Atine, provede odmor sa porodicom i prijateljima uživajući u prelepim plažama, čistom moru, odličnoj hrani, ali i obilazeći brojne kulurne i istorijske spomenike i prirodne lepote. ODMOR 100%.

Sve cene hotelskih usluga i sadržaja navedene u opisima, a ne u cenovniku (izvor: hotelski i sajtovi grčkih turoperatora) su podložne promeni, na šta agencija ne može imati uticaja. Svi opisi, fotografije i podaci o hotelima su preuzeti sa zvaničnih sajtova hotela i/ili dobijeni od lokalnih partnerskih agencija preko kojih se rade rezervacije. Agencija ne može biti odgovorna ukoliko su neki opisi, fotografije i podaci nepotpuni, naknadno promenjeni ili pogrešni.
Zbog veoma male raspoloživosti slobodnih soba u hotelima, moguće je da se odgovor hotela čeka duže od 48 sati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća ili se radi novi upit pod tada važećim, eventualno novim, uslovima prodaje. Hvala na razumevanju.
 
Sve cene su publikovane kao jednistvene prodajne cene
za odabrani program putovanja.
 
Odaberite hotel - individualni polasci (sopstveni prevoz):

Pilion - Kala Nera

Pilion - Horto / Milina

Alkifron 2*

Leda
Village 4*


Pelion - Agios Ioannis

 

Karaoulanis
Beach 2*

Zefiros 2*VAŽNA NAPOMENA:

Na destinacijama i u mestima gde Organizator putovanja (Sabra) nema organizovane grupe (što je navedeno u programu putovanja), već samo individualne rezervacije koje su pretežno sa sopstvenim prevozom ili sa autobuskim ili avio prevozom drugih organizatora, ne postoji predstavnik na licu mesta, već samo lokalni partner kao asistencija na engleskom ili ruskom jeziku. Putnik će na vaučeru imati napisan uslužni telefon lokalnog partnera kojeg može pozvati u slučaju potrebe. Organizator putovanja nema saznanja o lokalnoj ponudi fakultativnih izleta, nema obavezu organizovanja i informisanja o istima i oni su isključivo izbor putnika na licu mesta u lokalnim agencijama.

 
 obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PELION HOTELI:

Mapa - Pelion
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT