:: Letovanje 2021 / Leto 2021:: Grčka ::
 

LETOVANJE ALEKSANDROPOLIS

Aleksandropolis se nalazi u severoistočnom delu Grčke, u oblasti Trakija. Do njega se stize novim, izuzetno dobrim autoputem Ignatija, pravcem prema Turskoj. Od Soluna do Aleksandropolisa (pored Kavale i Tasosa) je oko 300 kilometara i stiže se za manje od 3 sata. Do granice sa Turskom, koju čini delta reke Evros, ima oko 40 kilometra. S pravom se moze nazvati biserom Trakije, jer je u pitanju nov, moderan primorski grad koji ima egejsku dusu. Aleksandropolis je izrastao iz starog ribarskog naselja Dedegač, a obrise grada formirao je u 19.veku. Ime je poneo, po kome drugom,nego po Aleksandru Makedonskom, koji na taj način,simbolično,pozdravlja putnike bilo da odlaze iz Grčke na istok, ili da sa istoka dolaze u njegovu kolevku. Krase ga peščane plaze čistim i toplim morem, spa centri i veliki broj arheoloskih lokaliteta. Pored samog grada, treba pomenuti živopisna sela koja ga okruzuju, kao i blizina prelepog ostrva Samotraki do kojeg je najlakše stići baš iz Aleksandropolisa. Simbol grada je svetionik visok 27 metara, sagradjen 1880.godine, koji se uzdiže na elegantnoj promenadi ovog lepog grada. To je razlog što ovaj grad nazivaju "svetionikom Grčke". Pored glavne promenade sa velikim brojem tipičnih grčkih taverni je i glavna ulica koja je ujedno i shoping zona, tako da Aleksandropolis ima kompletnu ponudu jednog modernog turistickog centra. Ovaj grad, sa svojim izvanrednim hotelima, naša je preporuka za drugačiji i možda lepši odmor u Grčkoj od onih na koji smo navikli.

Sve cene hotelskih usluga i sadržaja navedene u opisima, a ne u cenovniku (izvor: hotelski i sajtovi grčkih turoperatora) su podložne promeni, na šta agencija ne može imati uticaja. Svi opisi, fotografije i podaci o hotelima su preuzeti sa zvaničnih sajtova hotela i/ili dobijeni od lokalnih partnerskih agencija preko kojih se rade rezervacije. Agencija ne može biti odgovorna ukoliko su neki opisi, fotografije i podaci nepotpuni, naknadno promenjeni ili pogrešni.
Zbog veoma male raspoloživosti slobodnih soba u hotelima, moguće je da se odgovor hotela čeka duže od 48 sati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća ili se radi novi upit pod tada važećim, eventualno novim, uslovima prodaje. Hvala na razumevanju.
 
Sve cene su publikovane kao jednistvene prodajne cene
za odabrani program putovanja.
 
Odaberite hotel - individualni polasci (sopstveni prevoz):

Aleksandropolis / Alexandroupoli

 

Nefeli 4*

Grecotel
Egnatia 4*

Grecotel
Astir 5*

Alexander Beach
Hotel&Spa 5*

Ramada Plaza
Thraki 5*

(ex Thraki Palace)

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na destinacijama i u mestima gde Organizator putovanja (Sabra) nema organizovane grupe (što je navedeno u programu putovanja), već samo individualne rezervacije koje su pretežno sa sopstvenim prevozom ili sa autobuskim ili avio prevozom drugih organizatora, ne postoji predstavnik na licu mesta, već samo lokalni partner kao asistencija na engleskom ili ruskom jeziku. Putnik će na vaučeru imati napisan uslužni telefon lokalnog partnera kojeg može pozvati u slučaju potrebe. Organizator putovanja nema saznanja o lokalnoj ponudi fakultativnih izleta, nema obavezu organizovanja i informisanja o istima i oni su isključivo izbor putnika na licu mesta u lokalnim agencijama.

 
 obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

ALEKSANDROPOLIS HOTELI:

Mapa regije
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT