:: Letovanje 2021 / Leto 2021 :: Bugarska ::
 

LETOVANJE ZLATNI PJASCI BUGARSKA

Zlatni Pjasci su najpoznatije letovalište na severu bugarske crnomorske obale. Zlatni Pjasci se nalaze 20 km od trećeg po veličini grada u Bugarskoj, Varne. Legenda kaže da su pirati ovde iskopali zlatno blago, ali su zbog toga kažnjeni i pretvoreni u žuti pesak koji se na Suncu presijava i daje zlatnu boju plaži. Otuda i samo ime letovališta - Zlatni Pjasci. Sama plaža je u Zlatnim Pjascima duga je 8 km i duž nje se prostire veliki broj hotela. Hoteli su većinom novoizgradjeni ili renovirani, a neki  pripadaju poznatim hotelskim lancima zbog čega veliki broj turista iz celog sveta odlučuje letovanje u Zlatnim Pjascima.  Većina hotela u Zlatnim Pjascima ima moderne spa centre i bazenima sa termomineralnom vodom i bogate sadržaje kako za odrasle tako i za decu.

 
 
 
 
SABRA COMPANY, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Odeon World Travel, Beograd, OTP 469/2020, kategorija licence A 25, izdao APR, Registar turizma, 09.12.2020. godine.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

letovanje last minute, last minute ponude, last minute letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude, last minute