:: Letovanje 2021 / Leto 2021 :: Bugarska ::
 

LETOVANJE SUNČEV BREG BUGARSKA

Sunčev Breg je najveće i najpoznatije letovalište u Bugarskoj. Nalazi se na jugoistoku Bugarske, 30 km od grada Burgasa i 5 km od starog grada Nesebara. Sunčev Breg kao jedno od najmodernijih bugarskih letovališta smešteno je u 8 km dugom peščanom zalivu koji formira polumesec, sa mnoštvom hotela koje ima u ponudi. Letovalište Sunčev Breg počinje planski da se razvija 50-tih godina dvadesetog veka, da bi danas obilje turističkih sadržaja privlačilo turiste iz čitavog sveta. Posebna zanimljivost vezana za Sunčev Breg je da se velika pažnja poklanja ekološkim aspektima očuvanja životne sredine. U letovalištu Sunčev Breg se vrši ekološki čist transport – mini vozovima, biciklama i motociklima na baterije. To može biti još jedan od razloga zašto da svoje letovanje provedete upravo u Sunčevom Bregu. Plaža u Sunčevom Bregu duga je 10 km i široka 30 m i celom svojom dužinom je od sitnog, zlatnožutog peska. Klima u Sunčevom Bregu je jako prijatna, sa 170 sunčanih dana u godini, a turistička sezona traje od maja do oktobra meseca.

 
 
 
 
SABRA COMPANY, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Odeon World Travel, Beograd, OTP 469/2020, kategorija licence A 25, izdao APR, Registar turizma, 09.12.2020. godine.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

letovanje last minute, last minute ponude, last minute letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude, last minute