:: Letovanje 2021 / Leto 2021 :: Bugarska ::
 

LETOVANJE SOZOPOL BUGARSKA

 

Sozopol je jedan od najstarijih gradova na Crnom moru.  Sozopol se nalazi u jugoistočnom delu Bugarske i jedno je od najatraktivnijih i najtraženihih letovališta u Bugarskoj. Od Sofije je Sozopol udaljen 430 km, a od Burgasa oko 25 km. Simbol Sozopola su stare drevne kuće od kojih su neke proglašene nacinalnim spomenicima. Osim toga, simbol grada Sozopola je i sidro koje se nalazi na svim kovanicama. U novom delu Sozopola se nalazi veliki broj restorana i barova, a jedna od najlepših plaža je plaža Zlatna ribica koja je od Sozopola udaljena 3 km. Poznata je po talasima pa predstavlja pravi raj za surfere. Duge peščane plaže, prijatna klima i brojni kulturni spomenici  i sadržaji privlače veliki broj turista iz celog sveta koji u ovom delu crnomorske obale provode svoje letovanje.

 
 
 
 
SABRA COMPANY, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Odeon World Travel, Beograd, OTP 469/2020, kategorija licence A 25, izdao APR, Registar turizma, 09.12.2020. godine.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

letovanje last minute, last minute ponude, last minute letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude letovanje last minute, last minute ponude, last minute